Make us homepage
Add to Favorites
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Main page » Exam Materials » Other exams » Listening tests for the Hungarian Origo intermediate language exam


Listening tests for the Hungarian Origo intermediate language exam

 
94

HUN: Az Idegennyelvi Továbbkpző Központ (Rigó utca) által szervezett nyelvvizsgán sokak számára a hallás utáni szövegrts bizonyul a legnehezebb feladatnak.
Kiadványunk a közpfokú nyelvvizsga előtt állóknak nyújt segítsget a vizsgafeladat pontos ismertetsvel s gyakoroltatásával.
Ez a könyv - hasonlóan a Rigó Nyelvvizsgakönyvek többi kötethez - olyan autentikus nyelvvizsgaszövegeket s feladatokat tartalmaz, amelyek az ITK feladatbankjából származnak.
A kazetta 20 angol nyelvű szöveghez kapcsolódó feladatok elvgzse után a nyelvtanulók egy rszletes megoldási kulcs segítsgvel ellenőrizhetik munkájukat.
Ugyancsak az önellenőrzst segítik a kazettaszövegek leírásai. Az első szöveget a füzet s a kazetta ugyanolyan formában dolgozza fel, ahogy az a nyelvvizsgán elhangzik, vagyis annyi meghallgatást s annyi válaszadási időt engedlyez, ahogy az a vizsgán törtnik.
Ily módon a nyelvtanulók pontos kpet nyerhetnek a vizsga laborfeladatának lefolyásáról.
A kiadvány szerzői az ITK vizsgáztató tanárai, akik minden eddiginl hitelesebb válogatást nyújtanak a nyelvvizsgaszövegekből.
Purchase Listening tests for the Hungarian Origo intermediate language exam from Amazon.com
Dear user! You need to be registered and logged in to fully enjoy Englishtips.org. We recommend registering or logging in.


Tags: language, Hungarian, intermediate, listening, English, Origo, aacute